Despre noi

Acest site este dedicat persoanelor pasionate de domeniul handmade. La noi gasiti o mare diversitate de produse si materialele necesare pentru realizarea creatiilor personale prin tehnica quilling. De asemenea, in sectiunea Blog incercam si promovarea creatiilor quilling personale ca sursa de inspiratie si creativitate, pentru dumneavoastra.

Quillingul l-am descoperit in 2013 dupa ce am primit cadou o pereche de cercei din hartie, a caror realizare m-a intrigat suficient cat sa caut sa inteleg cum s-au putut face. De atunci, toate incercarile mele legate de quilling sunt postate pe pagina mea de facebook Florentina's quilling pe care va invit sa o accesati: https://www.facebook.com/FlorentinasQuilling/

La inceput imi procuram hartia din diverse surse si ma deranja faptul ca terminam stocul si nu mai gaseam hartia identica necesara pentru terminarea unui proiect. Deoarece am incercat sa gasesc modalitatea de a-mi taia singura hartia, dupa mai multe tentative nereusite in care am incercat sa tai hartie de 1mm la o calitate "multumitoare" pentru realizarea proiectelor mele, am ajuns sa imi achizitionez un utilaj industrial cu ajutorul caruia nu numai ca pot taia hartia la orice dimensiune, ci pot furniza hartie si altor pasionati de aceasta tehnica. Astfel, tecerea la o mica afacere de familie a aparut in mod natural, dupa ce am creat firma si magazinul online.

Fasiile noastre de quilling sunt mai ieftine ca cele de pe piata deoarece sunt realizate personal, in timpul meu liber, nu platim salariati si nici chiria spatiului de productie sau de desfacere. Pentru comenzile mai mari am nevoie de 1-2 zile pentru realizare.

Oferim hartie de quilling de 1mm sau 1,5mm, imposibil de gasit pe piata din Romania. In general aceasta dimensiune se taie personal.

Incercam sa imbunatatim in permanenta oferta noastra prin introducerea unor culori noi sau gramaje diferite de hartie / carton. Noutatile sunt postate mai intai pe pagina de facebook Hartie quilling: https://www.facebook.com/HartieQuilling/, inainte de a fi preluate si pe site-ul nostru.

Pentru orice intrebari legate de achitionarea de produse din magazinul nostru, puteti cere detalii la nr. de tel 0766746173-Nicoleta Lamotesti sau tel. 0766541286 Marius Lamotesti